چهارشنبه 13 تیر 1403

اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال

به وب سـایت شـخصی و پـایگاه اطلاع رسانی فـرخ عـبدالـه زاده خــوش آمدید.


سامانه پیامکی :

10006762485846

موضوعات
■ اخبار :
□ مقام معظم رهبری
□ ریاست جمهوری
□ قوه قضاییه
□ مجلس شورای اسلامی
□ وزارت کشــــور
□ اســتانداری
□ فـرمانداری
□ بخشداری
□ شـهرداری
□ شورای شهر
□ میراث فرهنگی
□ آموزش و پرورش
□ تبریز
□ ورزقان
□ خاروانـــا
□ سـیه کلان
□ ورزقــان نــیـوز
□ سایر شهرستانها
□ مهمترین خـبرهای روز
□ اخبار امام جمعه محترم
□ جدیدترین خبرهای دولت
□ جدیدترین خبرهای استان
□ جدیدترین خبرهای ورزقان
□ جدیدترین خبرهای کلیبر
□ جدیدترین خبرهای اهر
□ اخبار مس سونگون
□ اخبار روستاها
□ بـسیج
■ اخبار اختصاصی انتخابات :
□ مجلس شورای اسلامی تبریز
□ شورای اسلامی شهر تبریز
□ مجلس شورای اسلامی ورزقان
■ معرفی شخصیت ها :
□ مقام ریاست جمهوری
□ مجلس شواری اسلامی
□ شورای اسلامی شهر و روستا
□ چهره های شناخته شده
■ معرفی مناطق جغرافیایی :
□ کشور عزیزمان ایران
□ استان آذربایجان شرقی
□ شهرستان های آذربایجان شرقی
□ روستاهای شهرستان ورزقان
■ گالری عکس :
□ طبیعت آذربایجان
□ روستای سيه کلان
■ یادداشت ها
□ عبداله زاده
■ مناسبت ها :
□ تبریـــک
□ تسلیت
مطالب اختصاصی


گزارش همايش «زمين‌ لرزه ارسباران، چالشي براي توسعه»

همایش زلزله ارسباران

به گزارش آوای ورزقان، همایش <<زلزله ارسباران چالشی برای توسعه>> همزمان با سومین سالگرد زلزله در تالار اندیشه پارک ائل گلی تبریز برگزار شد.

این همایش با حضور شهردار تبریز، مدیرکل بنیاد مسکن استان، امام‌جمعه شهرستان ورزقان، مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی، رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی شمال غرب کشور، رئیس سازمان امداد و نجات استان، رئیس شورای اسلامی استان، مدیرکل دفتر امور شهری شهرداران استان، فرماندار شهرستان ورزقان و دکتر زارع زلزله‌شناس و عضو سازمان لرزه‌نگاری کشور برگزار شد.

شهردار ورزقان

اهداف این همایش به شرح زیر می باشد؛

۱- بررسی ابعاد مختلف زلزله ورزقان و درس‌های حاصل از آن

۲- تأثیر زلزله ورزقان بر روی گسل شمال تبریز

 متن کامل سخنرانی ها و تصاویر بیشتر این همایش را در ادامه مطلب مشاهده نمایید ...

دکتر صادق نـجفی - شهردار تـبریز:

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صادق نجفی صبح امروز در همایش زمین لرزه ارسباران، چالشی برای توسعه در تبریز اظهار کرد: ایران جزء 10 کشور بحران‌خیز دنیاست و 6 بلای بزرگ جهانی در این کشور به وقوع می‌پیوندد.

وی ادامه داد: شهر تبریز نیز با دارا بودن 47 درصد جمعیت آذربایجان‌شرقی نیازمند برنامه‌ریزی جدی برای مقابله با بحران‌های احتمالی است.

 شهردار تبریز از آمادگی شهرداری تبریز برای مقابله با حوادث طبیعی خبر داد و گفت: در حال حاضر اقدامات گسترده‌ای در داخل و خارج شهر تبریز از جمله نقاط مسکونی اضطراری، راه‌های باز و بدون چراغ قرمز با عنوان رینگ و نیز ایجاد پارک‌های چند منظوره در داخل شهر صورت گرفته است.

نجفی بیان کرد: باید شرایط را به گونه‌ای آماده کنیم که کمترین خسارت‌ها و نیز کمترین تلفات را در حوادث احتمالی داشته باشیم و کمک‌رسانی لازم نیز به موقع صورت گیرد.

شهردار تبریز از تشکیل مدیریت بحران در شهر تبریز با فرماندهی شهرداری این کلانشهر خبر داد و افزود: برای اسکان اضطراری 200 هزار نفر در شهر تبریز پیش‌بینی‌های لازم شده و در نقاط خطرپذیر مکان‌های‌ مختلفی برای اسکان و خدمات‌رسانی پیش‌بینی شده است.

وی از کمک‌های مالی به شهرهای زلزله‌زده مانند ورزقان خبر داد و افزود: هر چند این کمک‌های مالی پرداخت نشده اما در آینده نزدیک و پس از رفع موانع قانونی این کمک‌ها پرداخت می‌شود.

آماده کردن 37 پارک و سالن چند منظوره برای مواقع بحران در تبریز

نجفی بر ضرورت آمادگی بیش از پیش در برابر زلزله و بلایای طبیعی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر در نقاط پرتراکم شهر تبریز مسیرگشایی‌هایی صورت گرفته تا در مواقع اضطراری ورود و خروج جمعیت با مشکل مواجه نشود.

وی گفت: در حال حاضر 37 پارک و سالن چند منظوره آماده کرده‌ایم و در شرایط بحرانی امکان ورود و خروج آسان شهروندان وجود دارد.

شهردار تبریز از توجه ویژه شورای اسلامی شهر تبریز برای کمک به بازسازی مناطق زلزله‌زده ارسباران خبر داد و گفت: در این میان نمایندگان شورا علاقه خاصی وجود دارد.

وی زلزله ورزقان را موجب تجلی حس انسان دوستی مردم دانست و گفت: مردم در کنار هم برای نجات یکدیگر کمک کردند و باید این همدلی و همراهی را حفظ کنیم.


دکتر احتشام حاجی پور - شورای شهر تـبریز:

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احتشام حاجی‌پور صبح امروز در همایش زمین لرزه ارسباران در تبریز، چالشی برای توسعه، خواستار توجه به توسعه نظام‌مند در آذربایجان‌شرقی شد.

رئیس شورای اسلامی استان با انتقاد شدید از کارهای انجام شده در گذشته گفت: البته بنده هم شهردار تبریز بودم و در مورد تبریز کارهای زیادی می‌توانست انجام شود که نشده و ما در برابر مردم مسئول هستیم.

وی تعلل در اجرای پروژه‌های عمرانی مهم را گناهی نابخشودنی دانست و گفت: آقایان مسئول گذشته و حال باید جوابگوی اعمال خود باشند.

رئیس شورای اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: کشته شدن سالانه 150 نفر در جاده اهر ـ تبریز نابخشودنی است و مسئولان فعلی و قبلی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

وی خطاب به استاندار قبلی آذربایجان‌شرقی گفت: ایشان جلسه را زود ترک کردند اما اگر بودند به ایشان می‌گفتم که من شما را به خاطر تعلل در پروژه جاده اهر ـ تبریز نمی‌بخشم.

عضو شورای شهر تبریز گفت: سئوال اینجاست که آیا در کل کشور بودجه برای احداث این جاده نبود یا کم کاری مسئولان ما موجب شد برای آن نتوانند بودجه جذب کنند.

حاجی‌پور تاکید کرد: تبریز امروز آماده زلزله نیست و اگر زلزله‌ای با 5 ریشتر در این شهر بیاید تلفات سنگینی خواهیم داد و متاسفانه تاکنون برای اصلاح زیرساخت‌ها در این شهر کاری نکرده‌ایم.

وی گفت: باید از زلزله ورزقان برای مباحث توسعه‌ای استان استفاده کنیم و طرح‌های متناسب در نظر گرفته شود تا برای مقابله با بحران‌ها آماده باشیم.


خلیل ساعی - مدیر کل بحران آذربایجان شرقی :

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، خلیل ساعی صبح امروز در همایش زمین لرزه ارسباران، چالشی برای توسعه از تهیه برنامه فرصت‌ها و تهدیدهای زلزله ورزقان در مدیریت بحران استان خبر داد.

مدیرکل بحران آذربایجان‌شرقی با اشاره به نقاط قوت و ضعف زلزله ورزقان یادآور شد: در این زلزله اقدامات خوبی از جمله حضور سریع و به موقع مسئولان در محل و شناسایی نقاط و روستاهای آسیب دیده انجام شد که در نوع خود بی‌نظیر بود.

وی حضور رهبر انقلاب در منطقه زلزله‌زده ارسباران را یک فرصت و اقدام ارزشمند خواند و گفت: این حضور موجب شد تا جلوی بسیاری از مشکلات برای نظام گرفته شود.

مدیرکل بحران آذربایجان‌شرقی گفت: معاندان می‌خواستند از این زلزله برای خود سوژه‌سازی کنند که با خدمات‌رسانی گسترده و نیز هوشمندی مردم و مسئولان ناکام ماندند.

وی گفت: زلزله ورزقان در دو مرحله رخ داد و مردم فرصت کردند تا به بیرون فرار کنند و تلفات به شدت کاهش یافت و با وجود اینکه 307 کشته دادیم اما از ساعات اول در منطقه حضور داشتیم و نقش مدیریت وقت استانداری در این زمینه قابل توجه و شایسته تقدیر بود.

ساعی افزود: تصویب اعتبارات لازم برای بازسازی مناطق زلزله‌زده یکی از نقاط قوت بود به نحوی که در مدت کمتر از سه ماه شناسایی‌های لازم صوت گرفت و اقدامات اولیه انجام شد.

مدیرکل بحران آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: وجود پایگاه‌های امداد جاده‌ای یکی دیگر از نقاط قوت این حادثه بود که توانست به موقع کمک‌ها را گسیل کند.

وی یادآور شد: زلزله ورزقان نقاط ضعفی نیز داشت که باید این نقاط ضعف را تبدیل به فرصت کنیم و آنها را به عنوان نقطه قوت به کار ببندیم.

ساعی یادآور شد: در سه روز اول زلزله 60 روستا شناسایی شد و توانستیم برای حل مشکلات وارد شویم.


قربان محمدی - مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی :

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، قربان محمدی صبح امروز در همایش «زمین لرزه ارسباران، چالشی برای توسعه» در تالار اندیشه تبریز بر ادامه اجرای مقاوم‌سازی منازل روستایی تاکید کرد و گفت: مقاوم‌سازی در آذربایجان‌شرقی از سال 1374 آغاز شده و در برنامه‌‌های 5 ساله ادامه یافته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نوسازی و مقاوم‌سازی 140 هزار واحد کم‌دوام و بی‌دوام روستایی استان را بخشی از خروجی این اقدامات عنوان کرد و افزود: باید توجه داشت که مقاوم‌سازی محدود به ساخت و ساز نیست بلکه آبادانی و عمران و جلوگیری از حوادث ناگوار در روستاها در مواقع بحران از جمله اهدافی هستند که تنها با همکاری روستاییان قابل دستیابی‌اند.

محمدی گفت: 282 هزار خانه روستایی در مناطق آذربایجان‌شرقی در روستاها نیازمند مقاوم‌سازی و بهسازی بودند که تا به امروز حدود 50 درصد بازسازی‌ها و مقاوم‌سازی شده و در 50 درصد باقی‌مانده نیز برنامه‌ریزی داریم.

فرماندار ورزقان نیز در این همایش با اشاره به خسارات به جا مانده از زلزله ارسباران حجم این خسارت‌ها را کلان دانست و گفت: در سال‌های پس از زلزله اقدامات بزرگی انجام شده و البته در حوزه‌های زیرساختی و سایر امور نیازمند کار بیشتری هستیم.

علی وفادار با اشاره به روند بازسازی‌ها در منطقه گفت: باید بتوانیم به نحو احسن شرایط مطلوبی را برای مردم محروم و آسیب‌دیده منطقه به‌وجود آوریم.

مهدی زارع، استاد دانشگاه‌های تهران و متخصص مدیریت بحران حوادث غیرمترقبه نیز در این همایش با اشاره به تلفات زلزله‌ها گفت: در این زلزله کودکان و سالخوردگان بیشتر از همه آسیب دیدند که علت آن هم ماندن آنان در خانه در هنگام زلزله و ناتوانی برای فرار کردن بود.

وی ادامه داد: در زمان بازسازی نیز با مشکلاتی در زمینه اسکان مردم مواجه بودیم و مردم بیشتر تمایل داشتند تا در همان مکان‌های قدیمی روستاها زندگی کنند و حاضر به کوچ به محل جدید نبودند.


دکتر کامران رحمتی - شهردار ورزقان :

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، کامران رحمتی صبح امروز در همایش زمین لرزه ارسباران، چالشی برای توسعه در تالار اندیشه تبریز، خواستار کمک‌های وعده داده شده شهرداری تبریز به شهر ورزقان شد.

شهردار ورزقان گفت: در زلزله ورزقان بیش از 300 هزار نفر از هم‌میهنان ما در معرض آسیب قرار گرفتند و هنوز هم آثار مخرب این فاجعه بر چهره مردمان، طبیعت و محیط زیست این منطقه دیده می‌شود.

وی افزود: این زلزله، علاوه بر خسارات جانی ناگوار، زیان‌های اقتصادی فراوانی نیز به بار آورد که با گذشت سه سال از وقوع آن هنوز خرابی‌ها وجود دارد.

رحمتی یادآور شد: البته چند روز قبل زلزله حدود 4 ریشتری در ورزقان رخ داد، ولی مردم چیزی حس نکردند که این امر ناشی از بهسازی در منطقه است.

دبیر علمی همایش زلزله ورزقان تأکید کرد: در همین زمینه و به منظور مرور عملکرد سازمان‌هایی که وظیفه امداد، نجات و بازسازی مناطق زلزله‌زده هریس، اهر و ورزقان را به عهده داشتند، شهرداری ورزقان با همکاری دستگاه‌های مدیریتی، دانشگاهی، اجرایی، امدادی و نظامی استان، تصمیم به برگزاری سمینار تخصصی گرفت.

وی یادآور شد: هدف از این همایش شناسایی و مستند کردن نقاط قوت و ضعف هر یک از سازمان‌های دارای وظیفه است.

رحمتی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست علمی، یادآوری درس‌های عبرت‌آموز از زمین لرزه در سرزمین لرزه‌خیز آذربایجان، درد انسان‌ها و رنج پیوسته و نگرانی همیشگی از رویارویی با واقعیت‌های این پدیده طبیعی است.

وی با اشاره به وعده کمک از سوی شهرداری‌های تهران، تبریز و مس ورزقان گفت: البته کمک‌های شهرداری تبریز تاکنون محقق نشده و با کمک‌های مالی که شد توانستیم حدود 4 میلیارد تومان تحقق درآمد شهرداری را داشته باشیم.

شهردار ورزقان گفت: زمانی که شهردار این شهر زلزله‌زده شدم با انباری از آب‌های معدنی تاریخ گذشته مواجه شدم که نشان از عدم مدیریت صحیح توزیع بود.

رحمتی خاطرنشان کرد: در مجموع زلزله ورزقان تجربیات خوبی برای مدیریت بحران داشت و سکوی پرتاب برای این منطقه شد.

وی یادآور شد: البته تاکنون به نتایج علمی و راهکارهای دقیق در زمینه مقابله با زلزله و نیز میزان تأثیرگذاری زلزله ورزقان بر گسل تبریز نشده که امیدواریم کارهای لازم به سرعت انجام شود.

شهردار ورزقان با بیان اینکه باید مشخص شود که آیا گسل ورزقان بر تبریز تأثیر دارد یا خیر، افزود: در این همایش به دنبال تبیین این مسئله نیز هستیم.


 

 
DSCF8100 DSCF8101 DSCF8107 DSCF8108 DSCF8114 DSCF8117 DSCF8119 DSCF8120 DSCF8121 DSCF8122 DSCF8123 DSCF8125
 
DSCF8132 DSCF8142
 
DSCF8147

کلید واژه ها :
شهرداری ورزقان , شهردار ورزقان , زلزله ارسباران , آوای ورزقان , زلزله ارسباران چالشی برای توسعه , سومین سالگرد زلزله , تالار اندیشه پارک ائل گلی , پارک ائل گلی تبریز , شهردار تبریز , مدیرکل بنیاد مسکن , امام‌جمعه شهرستان ورزقان , مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی , رئیس سازمان زمین‌شناسی , رئیس سازمان امداد و نجات , رئیس شورای اسلامی استان , امور شهری شهرداران استان , فرماندار شهرستان ورزقان , سازمان لرزه‌نگاری کشور , زلزله ورزقان , گسل شمال تبریز ,
ارسال نظر برای این مطلب
توجه :
* خواهشمند است در به کار بردن نام اشخاص اصل ادب و احترام را رعایت فرمایید.
* لطفا دیدگاه های خود را مرتبط با موضوع مطالب درج نمایید.
* نمایش نظرات به معنی تایید یا رد آنها نمیباشد.
* مسئولیت نظرات ارسالی بر عهده کاربران عزیز میباشد.
نويسنده ديدگاه :

قره داغي

1394/05/22 ، 22:50
امروز در مسجد حيدر آباد تبريز از تشكيل گروه توّابين در شهرستان ورزقان براي حمايت از .......... جهت احقاق حق ساكنين محترم منطقه ورزقان خبرهايي شنيدم كه مردم تصميم قطعي گرفته اند تا از ایشان حمايت كنند تا معادن و پروژه هاي متوقف شده شروع به كار نمايند و روابط انساني و مردم داري و صداقت و انسانيت و مدارا جايگزين جنگ و جدال و بداخلاقي و تبعيض و ظلم و ستم و حق كشي گردد.

کد امنیتی رفرش

- پیوست فایل (عکس ،صدا ،فیلم ،اسناد ، مدارک و ... )

* ابتدا فایل های مورد نظر را آپلود ،سپس لينک مستقيم آنها را کپی نموده و در نظر ارسالی درج نمایید .

احادیث و کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام
آرشيو
اشتغالزایی

ارس فورج - گروه صنعتی ارس فرمان تبریز

QR Contact

QR Code -Abdolahzadeh.ir



افراد آنلاین : 17
تعداد نظـرات :
بازدید کـل : 5,418,776

تمامی حقوق این سایت مرتبط به فرخ عبداله زاده بوده و کپی برداری از مطالب فقط با ذکر منبع بلامانع می باشد.
توجه : کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد.
Copyright © 2019

3.140.196.241 : آي پي شما
Safari 5.1 : مرورگر
: سيستم عامل